Melissa De Bruyker

Introductie:

Hallo!

Bij mij kunt u terecht voor verschillende dingen: kindergrime, bodypainting, special FX en als make-up artist. Ik heb opleiding gevolgd in facepainting en make-up en ben sindsdien nooit gestopt met mezelf bij te scholen. Bijgevolg beschik ik inmiddels over enkele uitgebreide make-upkoffers die aan heel wat vragen van klanten kunnen beantwoorden. Ook mensen die niet zeker zijn of iets haalbaar is, zijn bij mij aan het juiste adres. Creativiteit en originaliteit passen zeker in het plaatje. Opdrachten waar iets van tekenen komt bij kijken, zijn ook welkom.

Ik schminkte reeds voor dansshows, theater/musical, fotoshoots, particuliere feestjes voor kinderen, een videoclip van Sarah Ferri, de campagne van het Plastic Garbage Project, op avondmarkten, dierparken… noem maar op! Zowel kinderen als volwassenen behoren tot de doelgroep.

Afsluitend wil ik u verwijzen naar mijn pagina op facebook  waar u verschillende voorbeelden van mijn werk kunt vinden.

Regio:  Wetteren

Ik werk in : heel Vlaanderen

Bijkomende mogelijkheden:  airbrush tattoo

U kan mij boeken op:

  • maandag
  • dinsdag
  • woensdag
  • donderdag
  • vrijdag
  • zaterdag
  • zondag

Facebook Pagina:  www.facebook.com/MeliciousPaints

Contacteer deze persoon via dit formulier: